آنتی اسکالانت اسیدی NilTech-1030 مناسب انواع مختلف آب خام

آنتی اسکالانت اسیدی NilTech-1030 مناسب انواع مختلف آب خام

  • قابل استفاده برای انواع غشاهای RO ( پلی آمیدی و سلولز استات)، نانوفیلتراسیون (NF) و اولترافیلتراسیون (UF)
  • مناسب انواع مختلف آب خام
  • قابل استفاده در طیف وسیعی از pH و دما.
  • استفاده از آن در سیستم های تولیدکننده آب آشامیدنی ممانعت ندارد.

 

ممانعت کننده قوی در برابر ایجاد رسوب:
Calcium Carbonate, Calcium Sulfate, Barium Sulfate, Strontium Sulfate,
ممانعت کننده متوسط در برابر ایجاد رسوب:
Calcium Fluoride
ممانعت کننده ضعیف در برابر ایجاد  رسوب:
Phosphates, Silicate, Metal oxides

 

دسته بندی :

توضیحات

از آنجاییکه تشکیل رسوب بر روی ممبران موجب تاثیر منفی بر عملکرد سیستم اسمز معکوس می شود، می توان با بکارگیری مواد ضد رسوب از تشکیل رسوب بر روی غشا جلوگیری کرد. در این مطالعه آنتی اسکالانت ها از نظر عملکرد در جلوگیری از تشکیل رسوب، آسیب نرساندن به غشا، قابلیت دسترسی مقایسه شده اند. میزان دوز مصرفی آنتی اسکالانت اهمیت زیادی داردو پیشنهاد می شود که انتی اسکالانت ها به منظور تاثیرگزاری بهتر، به صورت ترکیبی استفاده شوند. عوامل موثر بر روی عملکرد انتی اسکالانت ها دما، pH، فشار، میزان هدایت الکتریکی خوراک هستند. لازم به ذکر است بهترین محل برای تزریق انتی اسکالانت قبل از سیستم فیلترکارتریجی است.

NilTec1030 آنتی اسکالانتی بسیار موثر در طیف وسیعی از آب ها است که رسوب را به حداقل رسانده و فاصله زمانی شستشوی ممبران ها را پایین می آورد و نیاز به اسید را کاهش داده و معمولا جایگزین آن می شود. میزان مصرف پایین این انتی اسکالانت، استفاده از آن را مقرون به صرفه می نماید. NilTec-1030 با تمام انواع ممبران ها سازگار است و در سیستم هایی که از آب های لب شور، آب های با نمک بالا، آب های فرایندی و فاضلاب، به عنوان آب تغذیه استفاده می کنند، عملکرد خود را به اثبات رسانیده است.

شکل ظاهری: مایع

بسته بندی: با توجه به میزان سفارش، آنتی اسکالانت NilTec 1030 در بسته بندی های مختلف عرضه میشود.

دوز مصرفی: دوز مطلوب آنتی اسکالانت NilTec 1030 توسط کارشناسان نیلتک با استفاده از نرم افزارهای تخصصی، براساس کیفیت آب تعیین خواهد شد. در محاسبه دوز مورد نیاز، محدودیت های اعلام شده از طرف سازنده ممبران، قابلیت ماده شیمیایی، پارامترهای عملیاتی وکیفیت آب مصرفی همگی در نظر گرفته می شود.

کشور سازنده: ایتالیا/ایران

 

چالش‌های استفاده از آنتی اسکالانت

استفاده از آنتی اسکالانت برای جلوگیری از تسکیل رسوب در سیستم‌های آب شیرین کن صنعتی با چالش‌هایی همراه است که باید مورد توجه قرار گیرد. مهم‌ترین چالشی که ممکن است با آن مواجه شویم اوردوز (Overdose) یا تزریق با غلظتی بیش از نیاز سیستم است. بعضی از شرکت‌های بهره‌بردار آب شیرین کن RO به اهمیت این نکته توجهی نمی‌کنند و تزریق بیش از حد انجام دهند. این تزریق بیش از حد خودش باعث رسوب و تشکیل فولینگ روی ممبران‌های RO می‌شود، که در نهایت با کاهش تولید و افزایش افت فشار تاثیر خود را نشان می‌دهد.

استفاده از آنتی اسکالانت های نامرغوب سبب وارد شدن صدمات غیر قابل جبرانی به ممبران دستگاه تصفیه آب صنعتی می شود. عدم استفاده از ماده ضد رسوب ممبران، آسیب جدی به ممبران های دستگاه RO می زند و موجب کاهش دبی خروجی و همچنین بالا رفتن TDS آب و افزایش فشار بر پمپ طبقاتی دستگاه می گردد.

استفاده از آنتی اسکالانت نامرغوب و آنتی اسکالانتی که با فیلتر ممبران سازگاری ندارد، باعث گرفتگی فیلتر ممبران میشود. به بیان دیگر عدم استفاده از آنتی اسکالانت، صدمات کمتری به نسبت زمانی که از آنتی اسکالانت نامرغوب استفاده میشود، به فیلتر ممبران وارد میکند.

 

مهم ترین کاربردهای آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانت ها کاربرد وسیعی در صنعت تصفیه فاضلاب و آب دارند و اگر این ضد رسوب متناسب با واحد تصفیه آب صنعتی مورد نظر انتخاب شود، موجب رفع فولینگ فیلترهای ممبران و بهبود عملکرد دستگاه می گردد. از جمله کاربردهای آنتی اسکالانت می توان به موارد زیر اشاره نمود:

♦   استفاده ویژه در سیستم های RO و UF با قابلیت بازدارندگی بالا

♦    سیستم های نانوفیلتراسیون (NF)

♦    دستگاه های آب شیرین کن صنعتی و نیمه صنعتی

♦   دستگاه آب شیرین کن دریایی

♦   سیستم های خنک کننده آب (برج های خنک کننده)

♦    دیگ های بخار و سیستم های حرارتی

♦    رسوب زدا در سیستم های برودتی

♦    صنایع نفت، گاز و پتروشیمی (جهت جلوگیری از تشکیل رسوب)

 

هر گونه تغییر در نوع و میزان سایر مواد شیمایی که در مرحله پیش تصفیه در حال تزریق است میتواند باعث ایجاد تغییراتی در میزان تزریق و حتی نوع آنتی اسکالانت شود. ما متخصصان شرکت نیلتک تمام نکات فرایندی را  به شما مشتریان عزیز آموزش میدهیم و در مسیر تولید، همیشه کنار شما هستیم.

 

♦  آیا  تغییر در شیمی آب، دما و pH آب خام، مستلزم تغییر دوز انتی اسکالانت  و یا حتی تغییر نوع آنتی اسکالانت است؟

♦  آیا افزایش یا کاهش ریکاوری در دوز تزریقی آنتی اسکالانت اثر گذار است؟

♦  چه زمانی نباید آنتی اسکالانت تزریق کرد؟

برای پاسخ به این سوالات و همچنین اطلاع از نکات مفید دیگری در زمینه آنتی اسکالانت­ها، با متخصصان ما در شرکت نیلتک تماس بگیرید. متخصصان نیلتک تجارت خود را در زمینه ارتقاء فرایند کارخانجات آب شیرین کن، با افتخار در اختیار صاحبان صنایع قرار دهند و در صورت درخواست مشتری، با حضور در کارخانه، آموزشهای لازم را در زمینه ارتقای فرایند،کاهش هزینه تولید و افزایش میزان تولید، به صورت عملی در اختیار شما مشتریان عزیز قرار خواهند داد.

توضیحات تکمیلی

دسته بندی

آنتی اسکالانت

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آنتی اسکالانت اسیدی NilTech-1030 مناسب انواع مختلف آب خام”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *